Heräsin eilen kuudelta aamulla pyöräilemään. Pyöräilin kaksi tuntia, tulin kotiin suihkuun, menin lääkärille ja sitä kautta kouluun. Koulussa kaksi viimeistä tuntia oli liikuntaa. Meillä oli jalkapalloa ja minut valittiin parhaimmaksi pelaajaksi. Lähdin suoraan koulusta terapiaan ja sen loppuessa jäin katsomaan ja varaamaan yhdet uudet silmälasit, sillä näkö on huonontunut taas. Tulin heittämään koulukirjat kotiin ja lähdin samantien kaverin kanssa pyöräilemään. Kerkesimme pyöräillä hetken kun jopostani puhkesi rengas. Käytiin viemässä pyörät takaisin ja mentiin kävelylle ja keinumaan.
  Piti tulla kotiin siinä puoli yhdentoista maissa, sillä piti lukea tämän päiväiseen kokeeseen, johon en koskaan ehtinytkään, sillä tein äitin kanssa hänen läksyjään. Menin nukkumaan joskus puoli kahden aikaan yöllä ja heräsin viideltä aamuyöllä. Olin laittanut herätyksen, jotta lukisin kokeeseen, mutta menin ilmeisesti mieluummin kuntopyöräilemään. Pyöräilin puoli seitsemään, jonka jälkeen ajattelin lukea hetken, mutta nukahdinkin sohvalle. Heräsin 20 vaille kahdeksan. Puin nopeasti päälle ja juoksin kouluun.
 
Onneksi yhteiskuntaopin koe ei ollut kamalan vaikea. Sain matematiikan kokeestakin kasin.
  Lähdettiin joskus viiden maissa keskustaan. Ostin ne kaksi ihanaa paitaa. Yksi englantia puhuva mies tuli kysymään mistä ostin paidat ja hänen naisseuralaisensa osti sitten samanlaisen. Kaiken näiden uuvuttavien päivien jälkeen kaverille tulee nälkä ja hän sanoo, että mennään McDonald'siin. Minulla ei ollut nälkä, enkä halunnut syödä. Oli kuitenkin pakko ostaa McFlurry, sillä ajattelen aina, että muut katsovat ja nauravat sisimmässään, että minulla ei ole varaa syödä ja miettivät, miltä minusta tuntuu kun kaveri syö nenän edessä. Minua hävettää se, vaikka ei pitäisi. Niimpä piti tunkea se sitten nassuun, mutta siellä se pysyy edelleen.

Kohta menen varmaan kaverille yöksi, sillä hänen perheensä lähti maalle ja hänen luokseen lähtevät kaikki ihanat. Huomenna OurVisioniin ja ylihuomenna katsomaan The Eye elokuviin.