Tänään oli ihan rento päivä koulussa. Kaksi tuntia ruotsia. Meillä oli pistari, enkä ollut muistanut lukea. No se meni kuitenkin hyvin, sillä muistin melkein kaikki sanat kun käytiin kappaletta koulussa aikaisemmin. Rakastan ruotsia, mutta tunneille meno on pelottavaa, sillä ryhmäämme on tullut koulukiusaajani, pahin viholliseni. Hänen läsnäolo tuntuu selkärangassani, vihaan sinua ihminen.

Sen jälkeen oli englantia kaksi tunti. Voi, kuinka rakastankaan niitä tunteja ja opettajaa. Tunnit menee  kuin siivillä ja opettajalla on ihana huumorintaju. Ainoat tunnit missä tunnen itseni jonkin arvoiseksi, en pelkää, olen turvassa.

Viimeiset tunnit olivat liikuntaa, kaksi tuntia kutistettiin 20 minuttiin, sillä opettajamme oli poissa ja sijaisena toimi poikien liikunnanopettaja, joka päästää pojat aina liian ajoissa. Meillä oli poikien kanssa 'läski tummuu' (opettajan viisas lempinimi polttopallolle). Ärsyttää kun poika, joka ei ymmärrä etten ole kiinnostunut hänestä, heitti palloa koko aika minua päin. Se sattuu, kun pallo osuu sinuun!

Onneksi pian pääsee jatkamaan toiseen kouluun, kauas idiooteista, ainakin toivon mukaan. Tänään pitää lähteä vielä terapiaan ja käydä optikolla tarkastuttamassa näkö. Sitten voisi lukea ruotsin ja englannin sanoja, tehdä läksyt.

Voisiko joku neuvoa, kuinka voi vastata jonkun henkilön kommenttiin? Yritin etsiä yhtä nimimerkkiä, jolle olisin laittanut kommenttia, mutten osannut. Ohjeista ja usein kysytyistä kysymyksistäkään ei löytynyt apua.

Juttelin opettajani kanssa, ja hän sanoi, että hän katsoo valtakunnallistakoettani normaalisti. Olen tosi onnellinen.